Skip to content

Introducing

Moss Adams

Moss Adams' Seattle office transformation.

PROJECT

DETAILS

The Moss Adams Seattle Renovation project was a collaboration with NBBJ Architects and construction management firm, CBRE. The design incorporated large open spaces with unique gathering areas that included wood ceilings, an internal staircase and a 3-story glass wall. The project transformed the look and feel of the organization with the incorporation of high-end finishes such as wood millwork, stone counter surfaces, and switchable glass. The space also includes state of the art video teleconferencing rooms and a large dividable training center fosters collaboration among team members.

Spotlight

FEATURES

Every project is fully customized to satisfy the specific needs of our client’s business. Here are a few features that make this space especially unique.

Teleconferencing Rooms

State of the art technology for teleconferencing

Internal Staircase

This staircase includes a 3 story glass wall

Tempered Glass Doors

125 tempered glass doors were installed throughout the space

DREAM TEAM

Collaborators