Skip to content

Introducing

Galvanize Cafe

Galvanize's co-working bar / café is a hub of connection.

PROJECT

DETAILS

This 2,250 sq. ft. project involved the conversion of a produce warehouse into a welcoming, sophisticated co-working space in the San Francisco Financial District. The Galvanize café/bar and reception areas provide space for their members and strategic partners to intermingle with the public, for informal collaborations, community gatherings and meetings. The work included high-end finishes, custom millwork, all new electrical systems and lighting, extensive kitchen equipment, and hardwood floors throughout. New restrooms were constructed with new plumbing and an upgraded sewer system.

Spotlight

FEATURES

Every project is fully customized to satisfy the specific needs of our client’s business. Here are a few features that make this space especially unique.

High-End Finishes

High end appliances and finished were installed throughout the space

All New Electrical Systems and Lighting

All new electrical and custom light fixtures were installed

Industrial Exposed Beams

The project featured steel beams and an exposed ceiling

DREAM TEAM

Collaborators