Skip to content

Introducing

99 Rhode Island Base Building Work

Colorful refresh of building exterior, including the parking lot and new roof deck.

PROJECT

DETAILS

To make this building more attractive to prospective tenants, the owner, EQTExeter, chose to make exterior modifications throughout the 3-story building. The 64,000 sq. ft. office building refresh includes a new custom roof deck with trellis, a redesigned parking lot with an integral parklet and two large planter boxes that feature drought resistance landscaping, inset geometric pavers, and a full exterior re-paint with custom graphics. The project also includes new larger windows on the North side of the building to provide more natural light and beautiful views of downtown San Francisco. Skyline worked with the client to provide value engineering and cost-effective solutions to ensure the project was completed within budget.

Spotlight

FEATURES

Every project is fully customized to satisfy the specific needs of our client’s business. Here are a few features that make this space especially unique.

Roof Deck

A brand new 3,100 sq. ft. roof deck with trellis was added to the tenant amenities of the building

Custom Wall Graphics

Bold and colorful new paint cover the entire 3-story building and the facing wall of the adjacent building

Natural Light

On the 3rd floor all of the windows on the North side of the building were replaced and expanded to let in as much light as possible

DREAM TEAM

Collaborators